Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

Ester Naomi Perquin over citybooks in VPRO De Avonden

Afgelopen vrijdag was de Nederlandse auteur Ester Naomi Perquin live vanuit Boekarest aan het woord in het VPRO programma De Avonden. Perquin resideert tot en met 30 november voor citybooks in Boekarest. Ze vertelt over haar verblijf en las het laatste deel van haar cursus ‘Geluk’ voor. Nieuwsgierig? Herbeluister de uitzending van De Avonden hier.
Door deBuren op 29 nov 2011
Tekst

Ester Naomi Perquin © Roeland Fossen"Lachen omdat er niets anders meer overblijft”

Afgelopen vrijdag was de Nederlandse auteur Ester Naomi Perquin live vanuit Boekarest aan het woord in het VPRO programma De Avonden. Perquin resideert tot en met 30 november voor citybooks in Boekarest. Ze vertelt over haar verblijf en las het laatste deel van haar cursus ‘Geluk’ voor, geïnspireerd door de Roemeense hoofdstad. Dit klonk als een veelbelovend voorproefje van het citybook dat zij in deze stad schrijft. Voor deze tekst is nog wat geduld nodig,  begin 2012 verschijnen de citybooks van Boekarest als webtekst, podcast en e-book op www.city-books.eu.

Nieuwsgierig? Herbeluister de uitzending van De Avonden hier, Perquin is aan het woord vanaf 12:57 tot 27:30.

citybooks Boekarest draait op volle toeren. De residenties zijn bezig, de website wordt in allerijl aangevuld en ter plaatse wordt alles in goede banen geleid door lokale partner Peter Oostveen (Asociatia Heritage) en coördinator Jaap Faber (Universiteit van Boekarest).  U kunt nu al de citybookfoto’s van Christian Binder bekijken op www.city-books.eu, in afwachting van de citybooksteksten van Anna Luyten, Ester Naomi Perquin, Jaap Faber en de Roemeense auters Adrian Schiop en Răzvan Radulescu.

vpro

 

Vertel het verder: