Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

Win een duoticket voor 'Sprakeloos' van Tom Lanoye in Carré

Op 21 maart 2012 brengt Tom Lanoye in het Amsterdamse theater Carré zijn 'Sprakeloos' op de planken. In Vlaanderen trok de voorstelling meer dan tienduizend toeschouwers, de pers was unaniem lovend en na elke voorstelling kreeg Lanoye een staande ovatie. deBuren geeft 5 x 2 tickets weg. Wilt u erbij zijn? Mail voor 27 februari naar info@deburen.eu met het antwoord op de vraag: wat is de voornaam van de moeder van Tom Lanoye?
Door deBuren op 29 feb 2012
Tekst

Op 21 maart 2012 brengt Tom Lanoye in het Amsterdamse theater Carré zijn Sprakeloos op de planken. In Vlaanderen trok de voorstelling meer dan tienduizend toeschouwers, de pers was unaniem lovend en na elke voorstelling kreeg Lanoye een staande ovatie.

deBuren geeft 5 x 2 tickets weg. Wilt u erbij zijn? Mail dan voor 27 februari naar info@deburen.eu met het antwoord op de vraag: Wat was de voornaam van de moeder van Tom Lanoye?


Nog tijdens de Boekenweek!


Van A tot A: voorleessessies in de trein Antwerpen-Amsterdam

Op zondagochtend 18 maart trakteert deBuren de treinreizigers in de intercity van 10:00 tussen Antwerpen en Amsterdam op voorleessessies uit het Boekenweekgeschenk Heldere hemel van Tom Lanoye. Jonge acteurs lezen op de trein fragmenten voor uit zijn novelle. Ook anderstaligen kunnen meegenieten, want deBuren liet het boek vertalen naar het Engels en laat het ook in die taal voordragen.


Van Goede Buren en Verre Vrienden: een avond met Tom Lanoye en zijn vrienden Connie Palmen, Gerrit Komrij, Erwin Mortier, Vic van de Reijt, Chris Nietvelt, Saskia de Coster, Guy Cassiers, Jan Decleir en Nico Dijkshoorn

Zondagavond 18 maart staat in het teken van de vriendschap. Naar aanleiding van het Boekenweekthema ‘Vriendschap en andere ongemakken’ vroeg het Vlaams-Nederlands Huis deBuren aan Tom Lanoye, de schrijver van het Boekenweekgeschenk Heldere hemel, om zijn vrienden en vriendinnen uit te nodigen voor een veelzijdig literair programma.

Onder leiding van Hanneke Groenteman gaat Lanoye in gesprek met schrijvers, acteurs en theatermakers. De avond is opgezet als een grote ode aan de vriendschap, met literaire voordrachten, muzikale interventies en straf toneelwerk.

Vrienden Connie Palmen, Gerrit Komrij, Erwin Mortier, Vic van de Reijt, Chris Nietvelt, Saskia de Coster, Guy Cassiers, Jan Decleir en Nico Dijkshoorn passeren de revue. Omdat een goede buur beter is dan een verre vriend, maar een nabije vriend beter is dan een verre buur, vindt de avond plaats in De Brakke Grond te Amsterdam. We beginnen om 20:30.

Organisatie: deBuren, De Brakke Grond, De Theatermaker,  CPNB en NS Hispeed, in het kader van de Boekenweek

Vertel het verder: