Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

Win een boek over Chinese megasteden

Op 29 maart vertellen Michiel Hulshof en Daan Roggeveen in deSingel met gebruik van veel beeldmateriaal over hun ontdekkingstocht langs de nieuwe metropolen in China, de mensen die ze spraken en de verhalen die ze optekenden. deBuren geeft vijf exemplaren weg van het boek van Hulshof en Roggeveen, 'De stad die naar meneer Sun verhuisde'. Doe mee aan de wedstrijd!
Door deBuren op 20 mrt 2012
Tekst

In samenwerking met journalist Michiel Hulshof, architect Daan Roggeveen en het VAi organiseert deBuren een avond over de nieuwe megasteden, de mensen die er wonen en de uitdagingen waar China voor staat. Op 29 maart vertellen Michiel Hulshof en Daan Roggeveen in deSingel met gebruik van veel beeldmateriaal over hun ontdekkingstocht langs de nieuwe metropolen in China, de mensen die ze spraken en de verhalen die ze optekenden. Gastspreker is Jeanne Boden (China Conduct), Vlaams China-expert, auteur en consultant.

How the City Moved to Mr. Sun verschijnt deze maand in Nederlandse vertaling als De stad die naar meneer Sun verhuisde. Het boek van journalist Michiel Hulshof en architect Daan Roggeveen ontleedt haarfijn de kolkende maalstroom van het ontstaan van de grootste stedelijke samenleving die de wereld ooit heeft gezien. deBuren geeft vijf boeken over de nieuwe Chinese metropolen weg:

Vraag: ‘Welke twee Chinese steden organiseren samen een biënnale op het gebied van architectuur en stedenbouw?’

Stuur uw antwoord t/m maandag 26 maart naar info@deburen.eu. De winnaars krijgen bericht en kunnen hun boek op 29 maart in deSingel afhalen.

Vertel het verder: