Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

Nieuw programma en gratis proefnummer Ons Erfdeel

deBuren heeft weer een spannende lente voor u in petto; ontdek nu het nieuwe programma van april tot juni! De seizoensbrochure kunt u hier in pdf downloaden. Als extraatje laten wij u ook graag kennismaken met 'Ons Erfdeel', het fijnste magazine van de Neerlandofonie en het actuele culturele geheugen van Nederland en Vlaanderen. Lees meer en vraag een gratis proefnummer aan.
Door deBuren op 26 mrt 2013
Tekst

deBuren heeft weer een spannende lente voor u in petto; ontdek nu het nieuwe programma van april tot juni! De seizoensbrochure kunt u hier in pdf downloaden.

Als extraatje laten wij u ook graag kennismaken met Ons Erfdeel, het fijnste magazine van de Neerlandofonie en het actuele culturele geheugen van Nederland en Vlaanderen. Mail uw naam en adres naar adm@onserfdeel.be, vermeld "deBuren" in het onderwerp van uw mail en u ontvangt een gratis nummer van Ons Erfdeel: 200 pagina's over het artistieke, literaire en maatschappelijke leven in Nederland en Vlaanderen. Nuchter en diepgaand, uitstekend geïnformeerd en goed geformuleerd. Omdat wij houden van cultuur en geloven in inhoud. Meer info: www.onserfdeel.be.

Vertel het verder: