Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

Oproep! 4de Debuutprijs Het Liegend Konijn

Het Vlaams-Nederlands Huis deBuren en de redactie van Het Liegend Konijn, tijdschrift voor hedendaagse Nederlandstalige poëzie, lanceren de 4de Debuutprijs Het Liegend Konijn en doen een oproep om dichtbundels in te zenden. Uitgevers en auteurs worden vriendelijk verzocht debuutbundels die verschenen zijn sinds 1 mei 2011 of zullen verschijnen voor 1 mei 2013, in zes exemplaren op te sturen naar Debuutprijs Het Liegend Konijn, p.a. Vlaams-Nederlands Huis deBuren, Leopoldstraat 6, B - 1000 Brussel (België) tegen uiterlijk woensdag 8 mei 2013.  
Door deBuren op 11 mei 2012
Tekst

Het Vlaams-Nederlands Huis deBuren en de redactie van Het Liegend Konijn, tijdschrift voor hedendaagse Nederlandstalige poëzie, lanceren de 4de Debuutprijs Het Liegend Konijn en doen een oproep om dichtbundels in te zenden.

Uitgevers en auteurs worden vriendelijk verzocht debuutbundels die verschenen zijn sinds 1 mei 2011 of zullen verschijnen voor 1 mei 2013, in zes exemplaren op te sturen naar Debuutprijs Het Liegend Konijn, p.a. Vlaams-Nederlands Huis deBuren, Leopoldstraat 6, B - 1000 Brussel (België) tegen uiterlijk woensdag 8 mei 2013.

De debuutprijs draagt de naam van het enige tijdschrift in ons taalgebied dat uitsluitend ‘uit het nest geroofde', nieuwe Nederlandstalige poëzie publiceert. Met deze prijs wil deBuren bijdragen aan de verspreiding en de promotie van de Nederlandstalige poëzie in Europa en de culturele samenwerking tussen Vlaanderen en Nederland versterken.

De jury van de Debuutprijs Het Liegend Konijn - 2013 bestaat uit: Jozef Deleu (voorzitter, hoofdredacteur Het Liegend Konijn), en de dichters Mark Boog, Roland Jooris, Ester Naomi Perquin en Lies Van Gasse.

Raadpleeg hier het reglement.

Klik hier voor meer informatie.

Vertel het verder: