Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

Bezoek Museum M

GRATIS DUOTICKETS: In Museum M in Leuven loopt de tentoonstelling 'Van voor Teniers tot na Ensor'. Deze tentoonstelling toont een dwarsdoorsnede doorheen de collectie van het Stedelijk Museum ’s-Hertogenbosch dat momenteel gerenoveerd wordt. deBuren mag 20 duotickets weggeven. Mail t/m 31 mei naar info@deburen.eu met vermelding MUSEUM M.
Door deBuren op 5 jun 2012
Tekst

In Museum M in Leuven loopt nog tot eind augustus de tentoonstelling Van voor Teniers tot na Ensor. Deze tentoonstelling toont een dwarsdoorsnede doorheen de collectie van het Stedelijk Museum ’s-Hertogenbosch dat momenteel gerenoveerd wordt. Ze beslaat de periode van de late 15e eeuw tot midden 20ste eeuw. Navolgers van Bosch, Rubens en Van Dijck staan zij aan zij met schilders zoals Constant Permeke, Edgard Tytgat, James Ensor en Jan Sluijters. deBuren mag 20 duotickets weggeven. Mail t/m 31 mei naar info@deburen.eu met vermelding Van voor Teniers tot na Ensor.

Op 24 mei komt Vincent Van Goghs schilderij 'De spittende boerin' rechtstreeks vanuit China de tentoonstelling vervoegen. Maureen Trappeniers, conservator 19de-21ste eeuw van het Noordbrabants Museum, komt alles over het schilderij vertellen. Reserveer snel een zitje voor de lezing en bezoek gratis de tentoonstelling!

Alle info over de tentoonstelling

Foto: De spittende boerin © Collectie Noordbrabants Museum 's Hertogenbosch

Vertel het verder: