Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

Prijsvraag: win een gesigneerd exemplaar van 'Duizend heuvels' van Koen Peeters

deBuren presenteerde onlangs 'Duizend heuvels': de nieuwste roman van Koen Peeters (De Bezige Bij Antwerpen). Herbeleef de avond via deze link, beluister de podcast en beantwoord de prijsvraag om het boek te kunnen winnen. Het boek kan alleen worden afgehaald op 31 mei in Passa Porta (Brussel) alwaar de auteur het zal signeren.
Door deBuren op 23 mei 2012
Tekst

deBuren presenteerde eerder deze maand in Tervuren Duizend heuvels: de nieuwste roman van Koen Peeters (De Bezige Bij Antwerpen). Herbeleef de avond via deze link, beluister de podcast en beantwoord de volgende vraag om het boek te kunnen winnen.

Helemaal aan het begin van het gesprek met Marc Reynebeau, krijgt Peeters de vraag waarom hij juist over Rwanda een boek geschreven heeft. Wat is de reden die Peeters noemt?

Mail het correcte antwoord naar miet@deburen.eu (tot donderdag 24 mei 16:00) en win een van de vijf gesigneerde exemplaren. Let wel: het boek kan alleen worden afgehaald op 31 mei in Passa Porta (Brussel) alwaar de auteur het zal signeren. Die avond gaat Peeters in gesprek met Ine Roox (Afrika-journaliste bij De Standaard) en stand-up comedian Lies Lefever, Vlaamse met Rwandese roots. Presentatie: Jeroen Overstijns.

Reserveren aanbevolen 02 223 68 32 of info@beschrijf.be en meer info op www.beschrijf.be

Vertel het verder: