Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

Hoe heet de biograaf van Boon?

Met Leonard Nolens en Cees Nooteboom als Nobelprijskandidaten denken we onvermijdelijk terug aan de enige Nederlandstalige auteur die hem gewonnen zou hebben: Louis Paul Boon. Op 7 oktober krijgt hij in de KVS alsnog de Nobele Prijs als afsluiting van de Boonmarathon. Wilt u erbij zijn? Win een van de 20 duotickets!
Door deBuren op 20 sep 2012
Tekst

Met Leonard Nolens en Cees Nooteboom als Nobelprijskandidaten denken we onvermijdelijk terug aan de enige Nederlandstalige auteur die hem gewonnen zou hebben: Louis Paul Boon. Op 7 oktober krijgt hij in de KVS alsnog de Nobele Prijs als afsluiting van de Boonmarathon. Wilt u erbij zijn? Beantwoord de vraag correct en kom af!

Hoe heet de biograaf van Boon? Welke noest werkende wetenschapper is al jaren bezig aan zijn magnus opus over de grote schrijver uit Aalst? Stuur voor 24 september een mail naar info@deburen.eu en win een van de 20 duotickets.

Tientallen lezers, schrijvers, acteurs en kunstenaars brengen in de Koninklijke Vlaamse Schouwburg hulde aan de honderdjarige Louis Paul Boon en lezen hun favoriete teksten uit zijn oeuvre. Met o.a. zoon Jo Boon, Chokri Ben Chikha, Herman Brusselmans, Jonathan Coe, Josse De Pauw, Kristien De Proost, Kristien Hemmerechts, Caroline Lamarche, Mauro Pawlowski, Thomas Rosenboom, Michaël R. Roskam, Peter Verhelst, Boonvertalers Per Holmer, Marie Hooghe en Paul Vincent, en vele, vele anderen. Lees meer ...


Organisatie: Passa Porta, deBuren, Stad Aalst – BOON!2012, Cobra.be, KVS

Vertel het verder: