Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

deBuren zoekt een digitaal wonderkind met een hart voor literatuur

De opdracht voor een student of een pas afgestudeerde staat gelijk aan vier weken fulltime werken aan de digitale verspreiding van het internationale residentieproject citybooks. In overleg met deBuren zijn de uren flexibel te spreiden over de maanden september - oktober - november - december 2013. Stuur een beknopt CV (maximaal 1 pagina) naar info@deburen.eu voorzien van één idee om de luisterboeken en e-books van deBuren online bij een zo breed mogelijk publiek bekend te maken. Stagevergoeding of vergoeding als jobstudent beschikbaar. Deadline: 20 juli.
Door deBuren op 16 jul 2013
Tekst

De opdracht voor een student of een pas afgestudeerde staat gelijk aan vier weken fulltime werken aan de digitale verspreiding van het internationale residentieproject citybooks. In overleg met deBuren zijn de uren flexibel te spreiden over de maanden september - oktober - november - december 2013.

Stuur een beknopt CV (maximaal 1 pagina) naar info@deburen.eu voorzien van één idee om de luisterboeken en e-books van deBuren online bij een zo breed mogelijk publiek bekend te maken. Stagevergoeding of vergoeding als jobstudent beschikbaar. Deadline: 20 juli.

Vertel het verder: