Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

Het feest begint pas

Vorige week heropenden de Vlaamse minister van Cultuur Joke Schauvliege en de Nederlandse minister van Buitenlandse Zaken Frans Timmermans het gerenoveerde pand van deBuren. 's Avonds verwelkomden we het publiek met een programma vol muziek, literatuur, theater en veel goede raad. Het feest was volgeboekt maar werd rechtstreeks uitgezonden op een groot scherm in de benedenzaal en via een livestream! #goederaad. Binnenkort krijgt u een videoverslag maar nu verzamelden we al wat leuke foto's, persartikels en toespraken.
Door deBuren op 11 sep 2013
Tekst

Vorige week heropenden de Vlaamse minister van Cultuur Joke Schauvliege en de Nederlandse minister van Buitenlandse Zaken Frans Timmermans het gerenoveerde pand van deBuren.'s Avonds verwelkomden we het publiek met een programma vol muziek, literatuur, theater en veel goede raad. Het feest was volgeboekt maar werd rechtstreeks uitgezonden op een groot scherm in de benedenzaal en via een livestream! #goederaad. Binnenkort krijgt u een videoverslag maar nu verzamelden we al wat leuke foto's, persartikels en toespraken.

Op de foto links boven ziet u Dorian van der Brempt, directeur van deBuren, die de gelegenheidspublicatie Goede Raad overhandigt aan minister Schauvliege en minister Frans Timmermans.

(foto © Marianne Hommersom)

 

Vertel het verder: