Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

Win tickets en een boek! Wannes van de Velde - Soirée Dramatik Deluxe - Carl De Keyzer

Zeer Vlaams, zeer Antwerps, maar ook zeer universeel was Wannes Van de Velde, de muzikale dichter die ons nu vier jaar geleden ontviel. deBuren mag 10 exemplaren van het gloednieuwe 'Groot Liedboek' wegschenken. Verder geven we 10 duotickets weg voor 05.10: om toneelschrijvers op het podium te zien kunt u dan naar Soirée Dramatik Deluxe. En om OdysSea, de documentaire van Jimmy Kets over Magnumfotograaf Carl De Keyzer, te bekijken moet u in BOZAR zijn. Daarvoor zijn er ook duotickets winnen!
Door deBuren op 26 sep 2013
Tekst

Zeer Vlaams, zeer Antwerps, maar ook zeer universeel was Wannes Van de Velde, de muzikale dichter die ons nu vier jaar geleden ontviel. deBuren mag 10 exemplaren van het gloednieuwe Groot Liedboek met het werk van Wannes wegschenken. Lees meer hieronder.

 

Verder verdelen we 10 duotickets voor zaterdag 5 oktober: om toneelschrijvers op het podium te zien kunt u dan naar Soirée Dramatik Deluxe in het Toneelhuis in Antwerpen. Mail 'Deluxe' naar info@deburen.eu voor 30 september.

 

 

En om OdysSea, de documentaire van Jimmy Kets over Magnumfotograaf Carl De Keyzer, te bekijken moet u in BOZAR zijn. Hoe wint u een van de 10 duotickets? Mail 'OdysSea' naar info@deburen.eu voor 30 september.

 

 

Wannes Van de Velde
Om het briljante oeuvre dat Wannes Van de Velde bijeen schreef niet verloren te laten gaan, besloten Dree Peremans, Marc Hauman en Bernard Van Lent een boek samen te stellen waarin het werk van Wannes voor eens en voor altijd wordt samengebracht. Op 7 oktober wordt het Groot Liedboek tijdens een unieke avond vol muziek en herinneringen voorgesteld in De Roma. Wees erbij! (info en reserveren)

WIN het Groot Liedboek
deBuren mag 10 boeken wegschenken (waarde € 35,3).
Vraag: Welk is voor u het mooiste lied van Wannes Van de Velde en waarom? (max. 200 woorden via de 'Reageer'-knop rechtsonder, een onschuldige deBurenhand kiest op 30.09 de winnaars)

Vertel het verder: