Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

Weekendje Amsterdam? Win tickets voor het Shaffyweekend

45 jaar geleden werd in een bovenzaal van Felix Meritis in Amsterdam het legendarische Shaffy Theater opgericht. Tijdens het Shaffyweekend (8-9 november) wordt het 80ste geboortejaar van Ramses Shaffy gevierd. Zijn repertoire krijgt ruim aandacht met voorstellingen, lezingen, film, interviews, concerten, een minisymposium en een expositie. Wilt u erbij zijn? deBuren geeft 20 tickets voor het hele weekend (een passe-partout) cadeau!
Door deBuren op 8 okt 2013
Tekst

45 jaar geleden werd in een bovenzaal van Felix Meritis in Amsterdam het legendarische Shaffy Theater opgericht. Tijdens het Shaffyweekend (8-9 november) wordt het 80ste geboortejaar van Ramses Shaffy gevierd. Zijn repertoire krijgt ruim aandacht met voorstellingen, lezingen, film, interviews, concerten, een minisymposium en een expositie.

 

!!! WIN !!!

Wilt u erbij zijn? deBuren geeft 20 tickets voor het hele weekend (een passe-partout) cadeau! Mail voor 20 oktober naar info@deburen.eu met vermelding 'Shaffy' + naam en postadres. De 20 winnaars worden door een onschuldige hand geselecteerd, en krijgen op 21 oktober via mail een bericht. De tickets worden thuis opgestuurd.

 

Vertel het verder: