Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

Win duotickets voor Josse De Pauw in acht steden!

Josse De Pauw werkt aan de opvolger van zijn boeken 'Werk' en 'Nog'; voldoende reden voor Behoud de Begeerte om deze Geletterde Mens op tournee te sturen met de Nederlandse gitariste en componiste Corrie van Binsbergen. deBuren mag een duoticket weggeven voor iedere stad waar ze neerstrijken.
Door deBuren op 15 nov 2013
Tekst

© Greetje van BuggenhoutJosse De Pauw werkt aan de opvolger van zijn boeken Werk en Nog; voldoende reden voor Behoud de Begeerte om deze Geletterde Mens op tournee te sturen met de Nederlandse gitariste en componiste Corrie van Binsbergen. deBuren mag een duoticket weggeven voor iedere stad waar ze neerstrijken.

Josse De Pauw put voor deze voorstelling uit zijn rijke en veelgeprezen oeuvre, waaronder zijn Radioboek 'Voor altijd', het luisterverhaal dat hij voor deBuren schreef.

Samen met Corrie van Binsbergen maakt hij van deze Geletterde Mensen één lange, goedgeorganiseerde gitaarimpro met teksten en gitaarmuziek die elkaar sturen, uitdagen, prikkelen en boven zichzelf doen uitstijgen.

Foto © Greetje van Buggenhout

Josse De Pauw zat eerder al in Geletterde Mensen, in 2002 met Oscar van den Boogaard, en een jaar later met Kees van Kooten. Met Van Binsbergen maakte hij in 2010 de opera Over de bergen; de chemie die toen voelbaar was, belooft voor deze eenendertigste editie van Geletterde Mensen het allerbeste.

!!! WIN !!!

Wilt u erbij zijn? Check de speellijst en mail voor maandag 18.11 'Josse/de stad van uw keuze' naar info@deburen.eu. De winnaars krijgen die maandag bericht van ons. Wie op 15.11 naar de voorstelling in de Brusselse KVS wilt, moet sneller zijn: reageren kan tot donderdag 14.11, 17:00. Die winnaar wordt diezelfde dag verwittigd.

Vertel het verder: