Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

Vul uw nieuwe agenda van 2014 met activiteiten van deBuren

Het nieuwe programma van deBuren is er! Tussen januari en augustus 2014 nodigen we u meer dan honderd keer uit om uw blik aan te scherpen en u te laven aan het beste medicijn tegen verstarring en vertwijfeling: cultuur. Bezoek ons in Amsterdam, Antwerpen, Rotterdam, Mechelen, Utrecht, Leuven, Den Haag, Oostende of ... in ons mooie Brusselse Huis in het hart van Europa. Bekijk alvast de pdf van de brochure.
Door deBuren op 19 dec 2013
Tekst

Het nieuwe programma van deBuren is er! In januari nodigen we u uit voor een nieuwjaarsborrel; in februari richten we onze blik op de Kaukasus. We  organiseren in maart opnieuw De Grote Literaire Quiz der Lage Landen (in Antwerpen en Amsterdam) en tot 17 maart kunt u reageren op de oproep deBuren zoekt jong schrijftalent voor een residentie in Parijs. In april en mei bereiden we met ons volop voor op de Europese verkiezingen. In juni stellen we u voor om, in het spoor van twee jonge schrijfsters, een Museumtoer door Vlaanderen en Nederland te maken.

deBuren zal volop aanwezig zijn in Vlaanderen en Nederland, blijft gericht op de stad en denkt harop na over de toekomst van Europa en de cultuur van de Lage Landen.

Afspraak op 16 januari op de nieuwjaarsborrel! En laat die reserveringen al maar binnenlopen!

Vertel het verder: