Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

Win 'Europa Jaarboek'

'Een prachtig boek!' noemt Stine Jensen het. En dat is het ook. In aanloop naar de Europese verkiezingen geeft deBuren vijf exemplaren weg van Europa Jaarboek. De verborgen krachten van een continent. Meer dan 75 schrijvers, denkers, wetenschappers, kunstenaars, fotografen en illustratoren leverden hun kijk op Europa en zochten verbindingen in diversiteit. (t.w.v. € 24,95/€ 12,50)
Door deBuren op 14 mei 2014
Tekst

Met het oog op de Europese verkiezingen en de betrokkenheid van deBuren bij cultuur en Europa geven wij vijf exemplaren weg van de eerste editie van Europa Jaarboek. De verborgen krachten van een continent. Meer dan 75 schrijvers, denkers, wetenschappers, kunstenaars, fotografen en illustratoren leverden hun kijk op Europa en zochten verbindingen in diversiteit. Het Europa Jaarboek wil recht doen aan de Europese gedachte, mensen informeren, inspireren, nieuwe dingen laten ontdekken. Door iedereen te laten proeven van Europa's schoonheid, cultuur en natuur. Het Jaarboek telt bijna 300 pagina's en is aantrekkelijk vormgegeven. De selectie loopt uiteen van essayistische en andere opiniërende stukken tot portretten en fotoreportages. Robbert Dijkgraaf, Marjolein Sponselee, Geert Mak, Stine Jenssen, Luuk van Middelaar, en vele andere auteurs uit alle landen van Europa.

Meer info over het boek, en een aantal artikels »


Reacties uit de media:

  • Stine Jensen: 'Prachtig!'
  • Tommy Wieringa: 'De gedachten die aan het Europa Jaarboek ten grondslag liggen, zijn prikkelend en urgent'
  • Thomas von der Dunk: 'Dit Jaarboek is ook in politieke zin meer dan ooit relevant'
  • Joost Zwagerman: 'Mooie uitgave!'
  • Jessica Hoogenboom: 'Wat een mooie uitgave! Komt erg luxe over, bladert lekker door en zit vol aantrekkelijke teksten. Chapeau!'
  • Lotte Jensen: 'Werkelijk prachtig. Een fraai en belangwekkend boek!'

 

!!! WIN !!!

Mail voor 22 mei 'Europa Jaarboek' naar info@deburen.eu en
maak kans op een van de vijf exemplaren!


Vertel het verder: