Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

Win nieuw nummer van 'Ons Erfdeel'

Het nagelnieuwe meinummer van Ons Erfdeel opent met het jaarlijkse dubbelinterview waarin essayist Bas Heijne en jurist Paul De Hert in gesprek gaan over privacy (tijdens een debat bij deBuren). Win een exemplaar van Ons Erfdeel! Het is nog steeds het fijnste tijdschrift over de Lage Landen.
Door deBuren op 14 mei 2014
Tekst

Het nagelnieuwe nummer van Ons Erfdeel opent met het jaarlijkse dubbelinterview waarin essayist Bas Heijne en jurist Paul De Hert in gesprek gaan over privacy. 'Het gaat heel goed met onze privacy', zegt De Hert. Heijne is het daar niet mee eens: 'De grens tussen privé en publiek wordt bedreigd of zelfs opgeheven.' (n.a.v. een debat op 23 januari 2014 bij deBuren) Daarnaast essays over de toekomst van het Nederlands in een wereld die verengelst; de foto's van Erwin Olaf; self-publishing als ondergang of juist redding van het boekenvak; Dichter des Vaderlands Anne Vegter; Stefan Hertmans over schilder Karel Dierickx; orangisme in België; rouwromans tussen literatuur en emotie. 25 boekrecensies.

!!! WIN !!!

Win een exemplaar van Ons Erfdeel; het is nog steeds het fijnste tijdschrift over de Lage Landen, met actuele berichten over taal, cultuur en maatschappij in Vlaanderen en Nederland, vol portretten en boekrecensies.
Mail voor 27 mei 'Ons Erfdeel' naar info@deburen.eu en vertel kort waarom jij graag een exemplaar wilt ontvangen.

 

Vertel het verder: