Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

Tenslotte - ten slotte?

Is het nu 'ten slotte' of 'tenslotte'? Onze webmaster Miet, hier bij deBuren, weet daar alles van want zij is geabonneerd op het maandelijkse tijdschrift Onze Taal. deBuren mag drie proefabonnementen van dit interessante taalmagazine weggeven. Zeker de moeite, want het is tenslotte onze taal! Ten slotte een tip: schrijf u in voor de gratis digitale nieuwsbrief Taalpost.
Door deBuren op 3 jun 2014
Tekst

deBuren mag drie proefabonnementen weggeven van Onze Taal. Het tijdschrift belicht maandelijks de vele kanten van het Nederlands, van actuele ontwikkelingen tot de geschiedenis van woorden of uitdrukkingen, van dialecten tot jongerentaal en van Nederlands in de wereld tot taal in school en beroep. Verder biedt Onze Taal elke maand praktische adviezen, taaldiscussies en grappige taalkronkels.


Er is meer!

Taalpost is een gratis e-mailnieuwsbrief die taalliefhebbers driemaal per week snel en goed informeert over de taalactualiteit.

Ieder nummer begint met het belangrijkste taalnieuws. Dan volgen twee rubrieken met onderwerpen over taal: websites, weetjes, wedstrijden, oproepen, filmpjes, tv-programma's, uitglijders, enzovoort. En elke maandag bevat Taalpost een taaltip, waarin de Taaladviesdienst een taalkwestie bespreekt. Taalpost zoekt altijd het evenwicht tussen ernst en luim, tussen vroeger en nu, en tussen het Nederlandse taalgebied en de rest van de wereld.

 

!!! Win !!!

Om een proefabonnement op het tijdschrift Onze Taal te winnen stuurt u voor 13 juni een mail naar miet@deburen.eu waarin u heel kort vermeldt waarom u dit tijdschrift zo graag wilt ontvangen.

 

Vertel het verder: