Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

Expeditie Dansand!

Het tweejaarlijkse creatiefestival Dansand! breidt uit onder de noemer Expeditie Dansand! Kunstencentrum Vrijstaat O. presenteert dit keer niet alleen voorstellingen op het strand, maar trekt ook op verkenning langs het hinterland van Oostende. Expeditie Dansand! is een belevingsfestival én een buitenfestival voor dans en beweging.
Door deBuren op 25 jun 2014
Tekst

04.07 > 06.07

Het tweejaarlijkse creatiefestival Dansand! breidt uit onder de noemer Expeditie Dansand! Kunstencentrum Vrijstaat O. presenteert dit keer niet alleen voorstellingen op het strand, maar trekt ook op verkenning langs het Groen Lint, het hinterland van Oostende. Expeditie Dansand! is een belevingsfestival én een buitenfestival voor dans en beweging. U krijgt er creaties, performances, live muziek en zoveel meer te zien. Interdisciplinair, in situ en participatief.

De programmabrochure vindt u hier.
De praktische info vindt hier.
De timetable vindt u hier.

Expeditie Dansand! is een organisatie van Kunstencentrum Vrijstaat O. i.s.m. Stad Oostende, Het Groen Lint, deBuren, Kaaitheater en met de steun van de Vlaamse Overheid, Provincie West-Vlaanderen, De Kunstvaarders & Burco Coast. Meer info: www.vrijstaat-o.be

Vertel het verder: