Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

Korte Golf 2014 | Stuur ons drie minuten radio

Grijp die microfoon/smartphone/taperecorder en stuur ons jouw drie minuten! Deadline: 1 november 2014.
Door deBuren op 14 jul 2014
Tekst
Korte Golf

Korte Golf is een luisterevenement met een wedstrijd voor de mooiste radio van drie minuten. Grijp die microfoon/smartphone/taperecorder en stuur ons jouw drie minuten! Deadline: 1 november 2014. Deelnemen? Klik op WEDSTRIJD!



 

De jury bestaat uit cabaretier en radiomaker Wouter Deprez en radiomaakster Bente Hamel. Denk bij radio niet alleen aan dat wat door de ether schalt, maar ook aan alle sprankelende audioverhalen die in podcasts en op het internet te vinden zijn. De beste inzendingen zijn op zondag 7 december 2014 te horen tijdens een feestelijke luistermiddag in de Brakke Grond, samen met nog andere mooie radio. De presentatie is in handen van Pieter van der Wielen (Nooit meer slapen, VPRO).

De middag wordt georganiseerd door Grenzeloos Geluid (NL) en In The Dark (BE), die al jaren in theaters en café's luisteravonden op touw zetten waar liefhebbers naar bijzondere hoorspelen en radiodocumentaires luisteren. Een initaitief in samenwerking met de Brakke Grond en deBuren.

Lees hier het verslag van de eerste Korte Golf in de Brakke Grond, 13 oktober 2013. Gustaaf Haan won met zijn hoorspel God, mens, eierwekker de prijs van de jury van deze eerste editie van Korte Golf.

 


Vertel het verder: