Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

Schrijf een literaire selfie

DW B viert zijn 160e verjaardag en presenteert op 7 mei in BOZAR het feestnummer Het portret!, waarin 26 Vlaamse en Nederlandse auteurs een geschreven portret publiceren. Maud Vanhauwaert is gastvrouw en ontvangt o.a. Bart Meuleman, Ester Naomi Perquin, Bernard Dewulf en Leo Pleysier. Jeroen Janssen maakt in real time tekeningen bij de voorgelezen portretten en Helmut Lotti zet ze op muziek. Maar ook jij kunt die avond het podium beklimmen – tenminste als je de literaire-selfie-wedstrijd wint!
Door deBuren op 13 apr 2015
Tekst

Naar aanleiding van zijn 160e verjaardag publiceert DW B in april het feestnummer Het portret! Op uitnodiging van Koen Peeters leverden maar liefst 26 auteurs een bijdrage voor een unieke portrettengalerij. Deze aflevering wordt feestelijk gepresenteerd op donderdag 7 mei om 20:00 in BOZAR, met een optreden van Bart Meuleman, Bernard Dewulf, Ester Naomi Perquin en Leo Pleysier. Gastvrouw is Maud VanhauwaertJeroen Janssen maakt in real time tekeningen bij de voorgelezen portretten en Helmut Lotti zet ze op muziek. Je bent alvast van harte welkom! Reserveren kan hier »

Maar ook jij kunt die avond het podium beklimmen – tenminste als je de literaire-selfie-wedstrijd wint.

Wat moet je doen?

Je schrijft een zelfportret in 160 tekens en sms't dit naar +32 479 58 62 10 voor 25 april.

Een jury beslist welke literaire selfie een abonnement op DW B 2015 wint en bovenop een exemplaar van de special editions Allen vlees, Scènes. Robert Devriendt en 50 fictieve gebouwen. De winnaar wordt op 7 mei bekendgemaakt.

 

Organisatie: DW B i.s.m. BOZAR LITERATURE
Met de steun van BesteBuren en het Vlaams Fonds voor de Letteren

DW B 2015 2 Het portret! verschijnt medio april.
Meer info: www.dwb.be

 

 

Vertel het verder: