Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

Oproep: Radio 1 zoekt kritische en creatieve burgers

Wat als u het één dag voor het zeggen had? Wat zou u veranderen en hoe zou u dat doen? Radio 1 peilt naar goede ideeën en bundelt die vanaf 15 juni in 10 live-uitzendingen. Elke aflevering buigt een panel van luisteraars en experten zich over een thema en formuleert concrete voorstellen voor de beleidsmakers. Grijp uw kans en druk uw stempel op onze samenleving!  
Door deBuren op 21 mei 2015
Tekst

class=Wat als u het één dag voor het zeggen had? Wat zou u veranderen en hoe zou u dat doen? Radio 1 peilt naar goede ideeën en bundelt die vanaf 15 juni in 10 live-uitzendingen. Elke aflevering worden 10 krtitische en betrokken luisteraars uitgenodigd in de studio. Samen met experten buigen ze zich over een thema en gaan ze op zoek naar nieuwe inzichten. Op het einde van de dag worden concrete aanbevelingen geformuleerd die voorgelegd worden aan de bevoegde ministers.

Wilt u zich een hele dag lang vrij maken om te debatteren, te overleggen met experts en de ideeën rond uw thema bij te schaven? Hebt u een specifiek voorstel waarmee u de Groep van 10 wilt versterken? Of hebt u een brede interesse in een bepaald thema en wilt u zich daar een dag in verdiepen? Grijp uw kans en druk uw stempel op het beleid!

Lees meer

Vertel het verder: