Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

Vacature | Tilt zoekt schrijver (m/v/x) met talent

Tilt zoekt drie getalenteerde schrijvers uit Noord- of Vlaams-Brabant die hun pen serieus willen ontwikkelen én bereid zijn daar de komende maanden veel tijd in te investeren.
Door deBuren & Tilt op 7 sep 2017
Oproep
(c)Florian Klauer

Schrijf je graag, veel of allebei? Heb je een eigen blog, kun je al bijna een bundel vullen met literaire essays of korte verhalen? Of puzzel je in de luwte aan het begin van een roman? Talent op Tilt zoekt m/v/x met talent!

Programma


Je gaat actief met je werk aan de slag, binnen een van de drie genres: literaire non-fictie, proza of poëzie.  Je volgt workshops en krijgt persoonlijke begeleiding van een passende coach / redacteur. 

 

  • Je volgt drie workshops (in overleg gepland)
  • Je krijgt intensieve 1 op 1 begeleiding door een passende coach/redacteur
  • Je krijgt een duidelijke eindpublicatie die voor een groot publiek te lezen/horen/zien is.

 

Samen met Tilt formuleer je aan het begin van het traject een einddoel en gewenst resultaat (bijvoorbeeld een publicatie of een optreden). Na afloop wordt het traject geëvalueerd en kijk je samen met Tilt hoe jullie in de toekomst kunnen blijven samenwerken.


Praktisch


Het traject loopt van oktober 2017 tot augustus 2018 (incl. toegang tot literaire bootcamp Camp Cushy in augustus). Kennismakingsgesprekken vinden plaats in oktober.

 

Enkel voor schrijvers die in Noord- of Vlaams-Brabant of Brussel wonen. Open voor alle leeftijden.

Geïnteresseerd? 


Stuur een beknopt CV, een motivatiebrief en een voorbeeldtekst van max. 2500 woorden. We verwachten dat je in je motivatiebrief uiteenzet wat je graag tijdens het traject zou willen leren.

 

Stuur je sollicitatie vóór 29 september 2017 naar Mijke Pol via mijke@tilt.nu.

 

Talent op Tilt wordt georganiseerd samen met Uitgeverijen De Geus, Atlas Contact en Vrijdag, De Groene Amsterdammer, DW B, Vlaams-Nederlands huis deBuren, Het Zuidelijk Toneel, Poetry Circle en Watershed.
Vertel het verder: