Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

WEDSTRIJD | Hoe echt is echt echt?

'Moet je die planten niet eens water geven? - Zijn van plastic. - Echt? - Niet dus.' De jonge honden van het bejubelde theatergezelschap De Theatertroep en de gevierd dichteres en toneelschrijfster Judith Herzberg schreven samen Hoe echt is echt echt? Het stuk is op 25 maart voor het eerst te zien in België (Antwerpen). Win kaartjes en de theatertekst!
Door deBuren op 2 mrt 2016
Tekst


'Moet je die planten niet eens water geven? - Zijn van plastic. - Echt? - Niet dus.' De jonge honden van het bejubelde theatergezelschap De Theatertroep en de gevierd dichteres en toneelschrijfster Judith Herzberg schreven samen Hoe echt is echt echt?  Het stuk is op 25 maart 2016 voor het eerst te zien in Belgie in Kultuurfaktorij Monty (Antwerpen). 'Fris, verademend en bijzonder,' aldus het Parool

We geven twee duotickets en twee boekjes weg!

Mail vóór 6 maart 2016  'Ik wil echt naar Herzberg en De Theatertroep' naar info@deburen.eu en maak kans op een duoticket én een bundeling van de theaterteksten Hoe echt is echt echt? en Zeeziek in het zwembad. De tickets en het boekje zullen klaarliggen voor de voorstelling van 25 maart in Kultuurfaktorij Monty (Antwerpen).

Alle info over de voorstelling en tickets

Vertel het verder: