Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

Speech Battle | De drie finalisten zijn bekend

Op 28 april 2016 verdiepen we ons in de kunst van het redevoeren. We daagden je uit om deel te nemen aan een speechwedstrijd. Uit de vele inzendingen koos de jury drie laureaten. Toneelacteur Mandela Wee Wee brengt hun speeches op de planken. Kenners houden ze tegen het licht. Door wie laat jij je overtuigen? 
Door deBuren op 3 mei 2016
Tekst


Woord tegen woord! Op 28 april 2016 vechten we een Speech Battle uit. Die avond verdiepen we ons in de kunst van het redevoeren. We houden een speechwedstrijd en praten over het schrijven van een goede toespraak met Kristof Geutjens (speechschrijver van vice-eersteminister Kris Peeters) en Kristien Vermoesen (communicatiespecialist en managing partner van FINN).

Voor deze editie luidde de opdracht als volgt:
'Er is intelligent buitenaards leven ontdekt! De Amerikaanse president Barack Obama kondigt aan dat we een missie sturen om kennis te maken. Schrijf zijn speech!'

We ontvingen bijzonder veel inzendingen, waaruit de jury de drie meest memorabele teksten selecteerde. Je applaus voor de laureaten: Joost Vormeer, Rik Moors en Robin Prinsen.

Toneelacteur Mandela Wee Wee - die voor de gelegenheid in de huid van Barack Obama kruipt - brengt hun speeches op de planken. Het hoogtepunt van de avond is de stemming: het publiek bepaalt wie van de drie finalisten de geschiedenis ingaat als de winnaar van de vierde Speech Battle.

Benieuwd? Meer info en tickets!

Vertel het verder: