Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

Waarom keert de Europeaan Europa de rug toe?

Bert Bultinck ging met Tinneke Beeckman, Merijn Oudenampsen en Dick Pels in gesprek over Europa. En wel op socratische wijze...
Door deBuren op 23 feb 2017
Tekst
Made in Europe

Op 14 februari 2017 trapten we de reeks Made in Europe op gang. Van een erotische schrijfwedstrijd tot gesprekken over de toekomst van Europa, van Brussel tot reislust, van debatten tot live radio, acht weken lang toont deBuren zich van zijn kleurrijkste kant.

Het programma sluit aan op de nieuwe VPRO-serie Made in Europe, waarin auteur Dimitri Verhulst langs iconen uit de Europse cultuur reist. Nog tot en met 4 april 2017 elke zondag te zien op Canvas en NPO 2. Elke dinsdagavond na de uitzending pikt deBuren één icoon uit voor een verdiepend podiumprogramma.

 

Made in Europe #1: Socratische gesprekken over Europa

Waarom keert de Europeaan Europa de rug toe? Bert Bultinck (hoofdredacteur Knack) ging erover in gesprek met Tinneke Beeckman, Merijn Oudenampsen en Dick Pels. En wel op socratische wijze... Filosoof en wiskundige Jean Paul Van Bendegem luisterde mee en rondde de avond af met een aantal slotoverwegingen

 

Canvas stuurde twee reporters naar deBuren om de avond kernachtig samen te ballen in een scroll story. Lees, luister en kijk!

 

Meepraten? Ontdek het volledige programma en kom naar deBuren!

Vertel het verder: